30/3-11

Upptäckte just att min blogg ser förfärlig ut i Chrome.. Håller mig nog till FF tills de har gjort någonting åt kantigheten. Synd tycker jag, gillar translate och gmail osv.. Så mycket enklare att använda Chrome :(

Jag har varit duktig och skrivit en hel del idag. Synd för mig bara att jag inte verkar behärska någon bra teknik att greppa en vanlig penna.
Jag har blåsor på ett finger och kramp i handen.
Men jag är lite stolt över mig själv iaf! Som vanligt när jag är här har jag och mormor pratat en hel del. Förra gången (var det i måndags? tror det) när vi pratade grät jag ut en del skit som gnager på min hjärna hela dagarna. Inte allt, inte ens mycket egentligen. Men jag får ut mer när jag är här och pratar än om jag inte pratar alls.

Det var inte vad jag skulle berätta. Vi diskuterade en del ang. socmötet jag har på fredag. Det onödigaste mötet på länge enligt mig. Jag känner inte att socialtjänsten har någon möjlighet att göra någonting för mig. Sen känns det ju långt ifrån lockande att leva av skattebetalarnas pengar, för att jag är för dålig för att skaffa egna..

Okej, nu räcker det. Vad jag skulle skriva om men inte verkar klara av utan att hamna på villovägar (blir en länk istället);

Distansstudier verkar inte helt fel faktiskt. Har googlat runt lite och Korr var vad jag hittade. Det verkar dock inte vara något fel på den. Fick en miniminipytteliten pepp-känsla iaf. Skriver ut och tar med på fredag tror jag.

Dagens datum

Kryper äntligen ned i sängen med min gosehund Buster istället för min gosepojkvän. Men han duger bra han med. På tal om Erik så hade vi ännu ett bråk natten till igår och ungefär hela lördagen. Ännu en gång är det min sociala inkompetens som är roten till det onda. Jag känner mig sämre igen, var säker på att jag var på väg ur allt deppande, iallafall för i år. Men nu vet jag faktiskt inte. Jag har ett läkarbesök inbokat den sjunde. Let's see where that will take us..

trött..

..vilket kanske är förståerligt vid den här tiden. Och trött på mig själv. Har suttit här i snart fyra timmar och krånglat med bloggdesignen.. Jag blir verkligen aldrig nöjd. Jag hatar när jag gör så här. Jag vill bara ha en enkel design, så att jag kan fokusera på att skriva utan att behöva bry mig om hur det ser ut. Så att jag kan ta bort lösenordet på bloggen. Suck..

Det känns inte som att jag har uppdaterat här på flera månader. Jag minns inte, det var kanske bara någon vecka sen. Det har varit så struligt. Jag känner mig sjuk både fysiskt och psykiskt. Vill ut ur det här huset.
Jag kan inte skriva något långt inlägg nu heller eftersom min syster ligger och sover här inne. Vill inte väcka henne, tangentbordet för sånt oväsen.. Så jag antar att jag fortsätter försöka få det att se bra ut här. Hoppas förresten att jag är frisk imorgon.

Throw up my intestines

Kvar i sängen och mår som jag förtjänar. Efter ett långt bråk med **** igår tog jag några Zoloft, tänkte att det kunde ta bort min ångest så jag fick sova. Fast mina 182 cm x 53 kg borde kanske hjälpts åt att räkna ut vad som skulle hända.. Vaknade mitt i natten, var yr och spydde. Resten av natten låg jag och krampade och svettades. Blev ingen vidare sömn to be honest.. Jag vill berätta för mamma, men hon har redan så mycket att tänka på, vill inte göra henne ledsen..


16/3-11

En och en halv timme till mitt möte. Det finns inte en chans att jag hinner!

Dålig dag.

Uttrycket "pengar kan inte köpa lycka" är nog det dummaste jag hört i hela mitt liv.
Det är nämligen väldigt lätt att säga när man inte behöver oroa sig över hur mycket pengar man har i plånboken..

Den mentaliteten kanske fungerar om du bor på en ö i medelhavet, utan något som helst valutasystem, men inte här.
Jag blir så arg. Känner mig så patetisk. Vill inte kalla mig själv för fattig..

...

Jag måste om möjligt vara den värdelösaste personen som finns när det kommer till att hålla en blogg vid liv. Jag har säkert startat fem - sex stycken i mitt liv, men alla har bara dött ut efter några månader..

Så jag önskar mig verkligen en dator i födelsedagspresent. Vilket jag självklart inte kommer få eftersom jag inte känner någon som skulle kunna köpa en åt mig.

Fucked up feeling inside

Ibland blir jag ledsen för så otroligt små saker. Om min mamma inte avslutar sms till mig med en glad gubbe, om min pojkvän låter lite sur när han pratar med mig..

Det har ingenting att göra med hur jag är, jag vet att jag inte är ensam om det. Men det är så jobbigt, som om det inte räckte just nu. Allt gör ont ibland.

Ingen rubrik

Ser på 'I Rymden Finns Inga Känslor' och blir lite avundsjuk.. Jag skulle bli sån, ifall jag plötsligt hade fått välja, hellre än hur jag är nu. Jag är alldeles för normal..

Uppoffringar

Nu börjar snön smälta här uppe tillomed.. Det är varmt ute, blå himmel och fågelkvitter överallt. Men vårkänslorna uteblir för min del. Hela morgonen har bestått av bråk med min pojkvän. Jag har börjat inse hur mycket jag kommer få jobba för att få det här förhållandet att bestå. Krångla och försöka finna ett sätt att få honom att komma till insikt med mina svårigheter, hela mig. Förklara att tyvärr så är jag min diagnos, den är mig på nåt sätt. Det är inte miljön jag växt upp i eller min mamma som har gett mig asperger. Men det verkar vara så svårt att förstå att jag inte är vanlig, att jag inte är precis som er andra, bara för att jag har bra självinsikt och är smart.

Ibland önskar jag att jag hade haft ett funktionshinder som syns. Jag ber om ursäkt, hade jag vetat det här innan hade jag sett till att bli ett missfall.

Need everyones eyes just to feel seen

Har en sån oerhörd vrede inuti mig.. Stressad som bara den inför morgondagen.. Kommer aldrig kunna somna nu.

I DO know how far I can reach.

and "can" is not synonymous with "will".

Jag vaknade relativt tidigt och fick för mig att jag och pojkvän skulle laga pasta carbonara.
Jag vet inte riktigt varför, jag tycker egentligen inte ens om det.
Jag har aldrig gjort det förut men det blev faktiskt riktigt bra! Mycket bättre än mammas faktiskt..
Det känns lite hemskt.

Herrejesus, kan jag bli ointressantare..

Jag skickade förresten in en bild till Kissies jeanstävling, och sen fick jag vara med på hennes blogg minsann. Det var lite tufft faktiskt (tyckte jag, har så länge jag kan minnas varit en uppmärksamhetshora) och det var ju trots allt en hel hög människor som såg mig där. Borde dock tagit en mindre skitful bild.

sorry ass bitch

Sitter och surar hemma hos honom... Han och hans två kompisar är fulla och jag vill ta mitt huvud och slänga det in i en betongvägg.
Det var länge sen jag var på såhär jävla dåligt humör. Jag är inte förtjust alls i alkohol, men den senaste tiden har jag varit så sugen på lite dimma mellan öronen.. Det berättade jag senast igår för honom, men skitsamma, jag får väl skylla mig när han först vill att jag ska sova här och sen inte kan sova någon annanstans när han hittar på någonting roligare att göra på kvällen. Då kan han såklart inte ta hänsyn till att jag mår skit när jag sitter här spiknykter och lyssnar på deras skitsnack.

Tack älskling

RSS 2.0