I'm on the edge

Jag vill inte göra någonting idag. Förutom eventuellt lägga mig i solen och smälta bort. Men eftersom jag ska plugga får jag fortsätta vara blek ett bra tag framöver.
Har försökt minnas vad som hände i helgen. Mindre bra idé.
Någon slog min lilla T, hans öga var alldeles uppsvullet och blått. Kommer ihåg att jag blev skitsur och skrek åt folk. Senare halsade jag en liter vin och grät över den där jävla kameran, jag var helt hysterisk. Jag vet vem som har den, vem det är som har snott den. Men det finns ingenting jag kan göra för att få tillbaks den. Jag skulle kunna ringa polisen, men det gör man inte. Såna är reglerna. Och jag är ingen golare. Jimmy lyckades lugna ned mig, vi pratade länge, tills mina föräldrar kom. Jag tycker om honom så jävla mycket, på ett vänskapligt plan alltså. Jag har verkligen respekt för honom. Han är aldrig svag som jag är.
Jag ser upp till människor som är som jag vill vara, och jag ser ned på och avskyr människor som är som mig, eller så som jag inte vill vara.
Jag gör mig själv besviken och ledsen, genom min sjukliga egoism.
Lägger mina problem åt sidan en stund för plugg. Cya

Bra uppdatering

Är nog fortfarande full. Velade lite mellan min och Kissies blogg, vilken jag skulle in på först. Självklart kissiekatten. Jag blev lite ledsen när jag såg att hon låg på sjukhus, men nu kändes det mycket bättre när hon är hemma igen.
Jag skulle behöva skölja rent insidan av mig. En av mina få bakfyllor någonsin (jag vet inte varför, men jag blir väldigt sällan bakis). Drack rosé direkt ur kartongen igår. Ja, ur en kartong. Vi snackar den billigaste skiten bolaget har att erbjuda. Men vad spelar det egentligen för roll, kvällen hade väl slutat likadant ändå. Tusen kilo kärlek åt Jimmy som ringde efter mina föräldrar. Nackskott åt mig som utsätter folk för sånt här. Förlåt mamma, förlåt pappa. Lyckades spy säkert hundra gånger innan jag kom hem till min säng. Nej, nu har jag sovit tillräckligt. Har varit sugen på mat i flera timmar, så jag ska ramla ned för trappan och försöka få i mig någonting.

jag får panik på riktigt

Gråter och har mig. Jag måste hitta mammas kamera. Nu går jag så pass långt att jag jag, lite grovt beskrivet, horar mig för att få tag på den. Hoppas att det ger resultat iallafall. Känns riktigt jävla nice alltså.

I övrigt är hela mitt liv stress just nu. Om jag ska ut i helgen måste jag hinna in till stan imorgon och köpa kläder. Och jag har massor med skolarbete att göra, som jag missade i måndags och tisdags. I ♥ life.

Hemma igen

och det var kanske på tiden. Minns inte vad jag gjort riktigt. Tänkte faktiskt åka hem igår, men mina saker låg i en bil, och medans jag och T låg i sängen och väntade på att någon skulle ringa så däckade vi båda två! Men efter mycket krångel tog jag mig äntligen hit. Mammas kamera är dock hos snubben vi sov hos igår morse och den måste jag ha tag i om jag inte vill ha huvudet avklippt.. :(

Men, trots att jag startade dagen med blytungt huvud, panpizza med paprika </3 och ofräscha kläder är det rejälv mycket bättre nu. Hade jag suttit här och skrivit konstant sen jag kom hem hade inlägget troligtvis varit någon halvmeter eller längre, men nu har jag blivit distraherad av facebook de senaste timmarna. En hel del har flugit förbi utan att stanna här. Blir lite ledsen. Men men. Jag har ändå känt mig på riktigt bra humör. Trots att jag glömt bort min medicin två dagar nu. Kanske behöver jag vara lite wild and crazy för att vara lycklig på riktigt.

Skiten jag tog i söndags satt i imorse, jag hoppas att den har gått ur nu, men who knows. Maten smakade väldigt skumt när jag kom hem. Tänker mig att jag ska sova i min väldigt icke nybäddade säng inatt när jag ändå är så äcklig, och sen riva ur ALLT imorgon när jag vaknar. Det är lite intressant att se hur mycket man faktiskt slutar bry sig om när man mår dåligt. Till helgen blir det några liter vin + hemlis med min galning. Nu smälter min hjärna, får försöka skriva någonting imorgon innan och efter plugget. Adjö!

Snabbstopp

@ sötbrödernas hus. Haha, sötbröderna. Det var det bästa jag kom på. T skulle duscha och äta, men snart ska vi åka igen. Anyways, jag sitter i alla fall här och ser ut som ett jävla knarkluder. Har åtminstone torkat bort allt svart under ögonen, som fick mig att se ut som ett nyvaket emo. Vi har varit ute och åkt bil, och inte varit vidare nyktra alls. Jag har liten/ingen förmåga att hålla isär gårdagen och lördag. Har knappt koll på vad det är för dag idag. Jag har tänkt en hel del under de senaste dygnen, vänt ut och in på hjärnan. Har inte duschat sen i lördags, har slarvat bort mammas digitalkamera. Men det ordnar sig strax. Har hallucinerat och spytt. Inte på grund av några skumma psykedeliska droger dock. Igår satt jag ensam ute i mörkret medans fem stora starka killar gjorde annat. Jag är inte direkt kär i mörker, och jag såg massor med djur och människor som gick runt i skogen. Hu.

Imorse gick vi och lade oss halv åtta tror jag. Eller jag gjorde det åtminstone. Jag sov till två ungefär. T kom och lade sig och sov någon halvtimme säkert. Jag och han är de enda som sovit. Den här helgen har varit den bästa i mitt liv på väldigt, väldigt länge. Känslan när man åker 180 på en väg bland tusen träd, en sval sommarnatt, den är värd pengar.

Nu måste jag iväg. Återkommer.

Jag är..

..så jävla lycklig just nu. ♥

180 km/h

Här var det nyktert

Dagens planering: fira domedagen

Har gjort en god gärning idag och städat bort några kilo smink, hårspraysflaskor, parfymer, nagellack osv. i mitt badrum, så mamma slipper oroa sig över det. Vi ska ju trots allt dö idag, då kan man väl passa på att ha fint omkring sig tänkte jag! Jag hoppas åtminstone att jag hinner sminka mig innan domedagen hinner hit. Den ska visst inträffa 06.00 pm, överallt. Vilket innebär att hela USA kommer dö innan oss. Jag har faktiskt ingen ordentlig koll på var internationella datumgränsen håller hus, men kanske är det asiaterna som får leva längst? What does it matter.
Huvudsaken är att jag får hälla i mig min liter med rosévin först.

Vad hände igår då.. Just det ja, mötet. Precis som jag trodde försökte mina handläggare lägga över ansvaret på LSS. Det gick inte, det hade jag kunnat berätta innan, eftersom de inte slänger iväg lägenheter hur som helst till folk som behöver sådana. De verkade bli rätt besvikna. Efter en timmes bla bla bla bestämdes det ändå att jag ska hitta en lägenhet. De var dock väldigt otydliga med allting, men jag ska börja leta och hittar jag någon får de lösa det med min mor, för jag fattar ingenting.

Nu är min syster arg och vill ha sin dator tillbaks. Så jag får väl hoppa in i duschen antar jag.


minsann

Jag är en riktigt dålig uppdaterare. Det hände faktiskt en hel del idag. Borde berätta. Bestämmer mig för att mobilblogga innan jag somnar. Vill ha en egen dator, det räcker med en liten laptop..

galet

Jag @ fejsbok minutes ago:
"Såg nyss videon till Lady Gagas Judas för första gången. SERIÖST, Norman Reedus WTF?!?!?!?!
JAG MENAR, VEM AV DEM SKA JAG VARA AVUNDSJUK PÅ?!?!?! OCH VAD FAN GÖR HAN DÄR?!?!?!?!!?! AAAAAHMAGAAAAADSÅJÄVLASNYGG!"

Seriöst dock, blev rätt confused. Blev kär i honom första gången jag såg The Boondock Saints, och han är fortfarande sjukt snygg. Lika snygg. Om inte mer. Han har ju trots allt hunnit bli 42 år gammal ung..

 

Fuck yeah, het som en spisplatta!

Snygg - snyggare - snyggast?

 


jag förvånar mig själv ibland

Kissiekatten har gått överstyr för länge sedan med sin bantning, men jag kan inte låta bli att avundas hennes benstomme. Hon är smalare än vad jag är nu, men ändå är det bara några få ben som sticker ut. Jag hade dödat för hennes skelett, no doubt.. Men jag hoppas att hon äter upp sig lite, trots att de flesta klagar på hur smal hon är så lägger jag mer märke till hur illa hennes tuttar ser ut nu. Men spinkis som jag är själv är det väl inte så konstigt att bilden inte är lika hemsk i mina ögon som i de flesta andras. :)




Jag har sånt här i huvudet hela dagarna nu för tiden känns det som. Jag vill bli smal, bli kortare, ha en fin näsa, skaffa tuttar, få mindre fötter, smalare fingrar, bli vältränad..

Men kanske, kanske vänder det snart. Jag har ett möte imorgon klockan två (jag kommer må så dåligt innan dock, smink..) med soc, LSS och HAB. Det soc troligtvis har planerat är att ansvaret för mig ska läggas över på någon annan. Trots att det bara är fyra månader kvar tills jag fyller arton. Jag fick nämligen först i förrgår reda på att mina föräldrar inte är det minsta försörjningsskyldiga tills jag fyller 21 om jag inte går i skolan. Tjena, det kunde de ju ha nämnt innan. Det var min mor som fick upplysa mig. Och eftersom jag ändå inte kommer in på något gymnasie, och heller inte kommer klara av det pga psykisk ohälsa (vad förfärligt det låter..) så löser jag helt enkelt problemet genom att bli utslängd!

Jag får återkomma till hela den här historien, det är nog inte det lättaste att hoppa på karusellen när den redan är igång.. Nu har jag ont i magen och måste sova, ska trots allt upp imorgon.. :(

Så oerhört tråkig

Jag blir inte mer okoncentrerad är jag är nu. Än en gång håller jag på att snöa in mig på någonting idiotiskt. Plastikkirurgi den här gången. Det är inte första gången heller, men det kommer verkligen olägligt. Jag har tusen andra saker att tänka på.
Sen är skolarbetet jag har kvar inte superlätt att göra heller. Det är inte svårt, långt ifrån, men jag kan inte koncentrera mig eller få in någonting i huvudet. Det sitter plexiglas bakom mina ögon. Jag läser, men glaset isolerar min hjärna. Ingenting tar sig igenom.
Jag har dessutom kommit på hur jag skulle kunna utrota all fattigdom och svält, bara jag fick bestämma över hela världen en vecka.
Behöver man ha gymnasiekompetens för att bli politiker? Jag ska starta ett eget parti.
Kommunistparti.

Oj, tiden är inte snäll just nu..

Började på ett långt inlägg med insåg att jag inte orkar skriva klart det just nu. Gör det kanske på mobilen när jag lagt mig i sängen. Nu, time for cancerpinne.

18/5-11

 

Jag har verkligen ingen inspiration what so ever, så idag blir det bara en (underbar) google-bild.
Ska svara på frågor/uttrycka mina åsikter ang religion och etik som en del av Religionen. Najs? Ja! Lätt? Nej.. Jag har skrivit två och ett halvt A4 redan och jag har knappt börjat med frågorna.. Det känns som att jag kommer få skrivkramp. Men tough shit, jag antar att man får ta det om man har mycket åsikter som man vill dela med sig av!

 


*suck*

Vaknar av att mamma ropar, jag ska vara färdig när hon kommer tillbaks. Ropar tillbaks och frågar hur länge hon ska vara borta, inget svar.
Hur i hela fridens namn kan man INTE höra någon på tio meters avstånd, speciellt som jag kan höra vad hon säger nere i vanlig samtalston t.o.m. om hon är i köket?!
Jesus..
Härligt förresten med sol idag när jag måste sitta inne och plugga.

Nu: Film med syster

Tänkte skriva ett längre inlägg, men jag hinner inte.
Vi hörs, nu ska jag dräggla över bl.a. Brad Pitt och Jason Statham!


I'm a damn poet

She's got brown
eyes,
soft skin,
thin legs,
sane head.
I've got huge hips,
small eyes,
frizz hair,
brain dead.
My eyes under
water,
head hurts,
lungs beg.
But behind
closed eyelids
I lie, say it's
okay.
It gets better,
it sure will,
I promise,
cross my heart.
In the future,
these years will
be buried in
beauty. /ME

Yes!

Ringde nyss och "avbokade" ett möte, alldeles själv! Fan vad bra jag är ibland!

Brain function can't be guaranteed

Jag måste bara upplysa, alla som måhända läser det här, och mig själv i framtiden. Det känns som att mina normala tankar byts ut en efter en mot tvångstankar. Ikväll och igår natt var värst hittills. Jag blir äcklad av mig själv, av vad min hjärna rör ihop, det jag drömmer på nätterna. Mardrömmar är för det mesta de enda drömmarna jag minns när jag vaknar, men jag brukar glömma efter ungefär en halvtimme. Genomsnitt. Men sånt som handlar om människor, eller djur, nära mig stannar kvar. En del saker är riktigt hemska, men jag blir mer skrämd av det faktum att min hjärna hittar på de där sakerna, än själva mardrömmarna. Leker domedagsprofet och tänker för mig själv ut exakt vad jag ska göra för att det ska bli rätt. Stäng spegeldörren, lämna öppet in till badrummet, titta inte in i garderoben, stäng inte dörren för fort och visa för guds skull inte att du är rädd. För det bor monster i mörkret får jag för mig. Jag börjar planera när mina syskon ska dö, mina föräldrar och släktingar. Det är obehagligt, ja självklart. Bortanför verkligheten är jag. Hon, menar jag.

16 & 17/5-11

Märks kanske att jag inte gick på den där promenaden i lördags. Jag gick ut och söp istället. Men det kändes jävligt bra. Först gjorde det det iallafall. Sen blev det sämre. Men, jag hade inte klarat av det ändå, för jag hade sån jävla träningsvärk i benen att jag knappt kunde gå alls.. Fast jag hade väntat mig mycket värre.

Jag hade inte ens tänkt gå ut först. Jag vaknade, och efter någon timme hade min livslust gått från 50% till 10%. Jag var helt tom på insidan. Blablabla. Fyrtio minuter innan bolaget stänger kommer jag på att jo, jag ska ut ikväll, jag orkar inte vara här. Det gick väl mindre bra att hitta någon som kunde springa och köpa vin åt mig, eftersom jag har en halvmil dit och ingen verkade ha pengar att lägga ut. Men till slut blev jag räddad, två minuter innan de stängde sprang en vän till systemet och gjorde verkligen min dag!

Jag sneade ur senare, kände mig värdelös och ville inte finnas. Jag går inte riktigt ihop med alkohol tyvärr.

Idag har jag varit hos tandläkaren och lagat en tand, det var lite roligt att bedövningen inte hade nått sin peak innan jag gick därifrån, när jag sade hejdå så försvann den högra sidan av min näsa. Mamma hämtade mig och skjutsade mig till mormor där jag slösar bort min tid på plugg varenda dag känns det som.

"Ska plugga nu och skriva om världens mest uppmärksammade BS, nämligen religion! :D" - jag @ facebook

Kan inte påstå att det är mitt favoritämne. Resten av kvällen var som vanligt helt innehållslös. Nu tänker jag sova.

jag är för ful för att bli älskad

Äter kött efter snefylla ♥♥♥

Antalet bra skäl att bli nykterist väger ju inte tyngre än känslan av att ingenting finns på riktigt.

En, två, tre..

..fanta och rosé!
Bokstavligt talat!
Utgång med en snygging

Duktig flicka

Jag är så jävla stolt över mig själv! Jag lyfte äntligen på min lata rumpa och försökte mig på lite styrketräning idag, jag höll på att gå sönder efter några övningar, men jag gjorde det! Det kan bara bli bättre från och med nu!
Men det jag är allra mest stolt över, är att jag joggade 3,5 kilometer! På en halvtimme dessutom! Det väger verkligen upp solningen som inte blev av och mer därtill! :)
Ser fram emot träningsvärken imorgon, men trots den ska jag tvinga ut mig själv på en långpromenad! Hoppas på en mil, orkar nog inte med det. Men jag ska verkligen försöka!
FAN VAD PEPPAD JAG KÄNNER MIG FÖR EN GÅNGS SKULL!

13/5-11

Vaknar upp till skitväder. Tjafsar med mamma, försöker sola, fryser sönder..
Återkommer när någonting händer i mitt liv.


inlägget jag skrev igår precis innan strömmen gick:

11/5-11 ca 23.50

Har nyss ätit. Tycker inte ens om ketchup eller senap, men jag har det på maten ändå. För några minuter sen var mitt huvud fullt med tankar som ville fastna på ett papper, och nu kopierar jag dem hit. Jag saknar personen jag brukade vara. Jag saknar att läsa böcker och lyssna på P3 från sekunden jag vaknar tills jag ska somna på kvällen. Good times..
Tar jag mig härifrån i sommar lovar jag mig själv att jag ska börja med det igen.

Jag fick brev idag förresten. Från E. Ett brev till mig och en bunt med papper med text på båda sidorna som han skrivit de senaste dagarna. Jag läser, försvinner ut i rymden. På tal om brev. Jag måste svara på ett brev jag fick förra veckan..
Jag har ingen aning om ifall jag kommer göra det. Jag är inte så bra på att svara på brev. Jag älskar att få brev, men hatar att skicka dem. Och sen känns det inte som att någon tar "pappersbrev" på allvar längre. När jag var liten kom posten alltid runt klockan tio, nu kan det dröja så länge som till två - tre innan man får den..
Dubblade ju dosen på medicinen i lördags tror jag det var. Mormor sa nåt sånt. Jag har ingen koll på dagarna alls längre. Trodde att det var tisdag eller fredag idag.
Kommer på precis nu att jag skickade ett sms till en vän tidigare idag. Jag har inte fått något svar ännu och det äter upp mig innifrån. Trots att det garanterat finns en anledning kan jag inte hindra det faktum att jag får en klump i halsen. Det var inte ens det här jag skulle berätta!
Det är nog endorfiner som får mig att bli såhär.
Medicinen, så var det! En av biverkningarna är att den kan framkalla krampanfall, varför vet jag inte, och jag har inte fått några. En grej jag däremot har märkt av länge är att jag blivit darrhänt. Efter höjningen är det inte lite heller. Jag kan inte rita ett rakt streck utan att trycka ned pennan i papperet så hårt att udden nästan går av.
Och nu har jag börjat få ryckningar i benen också. Nä, det här var det sämsta jag skrivit på länge. Adjö.

Det finns inte många saker som kan mäta sig med åska när det kommer till mysighet.

Hann till mötet, pluggade som en tok, skrev ett inlägg på papper och hann inte flytta över det hit innan strömmen gick i hela "stan", imorgon ska jag åka till skolan för första gången sen innan jul och göra två prov = upp tidigt. Sen ska jag börja plugga religion. Jesus i min låda. Intressantare får man leta länge efter. Inlägget får jag publicera imorgon så fort jag får tag på en dator, min telefon duger garanterat inte till att skriva en så lång text. När jag laddar upp inlägget kommer det hamna under det här. Om nån känner behov av att läsa en litet träd!

Vilket datum är det idag?

Mitt "möte" börjar om lite mer än en timme och jag har inte stigit ur sängen ännu. Det har blivit väldigt svårt att vakna på morgonen sen jag satte ut concertan.. Men jag slipper iallafall ont i magen. Lite. Nu ska jag väl försöka skynda mig, men jag vet ju av egen erfarenhet att 9 gånger av 10 så går det inte.

natti

Har varken tid eller ork att skriva någonting intressant, men jag bestämde ju igår att jag skulle ladda upp bilder på min nya väska. Lace Sofia bag by Marc B, den kommer från Topshop och kostade £45. Den är så fin!

 

Inuti har den tre stora fack, ett med dragkedja, två små öppna fack och ett med dragkedja. Insidan är i leopardmönstrat tyg, och det är jättesöta detaljer på dragkedjorna (det lilla hjärtat, jag minns inte om själva metallbiten har något namn, och isåfall vad. så illa är det med mitt minne just nu).


Jag hoppas att jag hittar några morötter, eftersom jag inte kunde sola alls idag. Men jag har ändå åstadkommit ganska mycket idag, för att vara jag. Tänkte slänga in en video men jag hinner inte, om jag kommer ihåg så gör jag det imorgon.


10/5-11

Den här dagen sprang iväg med en väldig fart.. Jag har hunnit äta frukost och (äntligen!) bli klar med historian. Eller, nästan. Jag försöker bli klar med recensionen av Inglourious Basterds. Jag kan väl knappast påstå att det går någonting annat än skitdåligt. MEN, om jag kanske skulle försöka vara lite mindre negativ, så har jag faktisk börjat bli brun! Jag upptäckte det nyss, mina händer och armar än lika mörka som de brukar vara när jag dränkt dem i BUS-spray. Kanske finns det hopp för mig också!



Det har varit en ganska ledsen dag för mig.
Det känns som att jag knappt har några vänner kvar sen det tog slut med honom. Jag förväntar mig inte att hans vänner ska fortsätta prata med mig, min dåliga självkänsla har gång på gång förklarat att de är bara trevliga mot mig för att jag är tillsammans med honom.
Men de andra då, de som brukade kommentera mina inlägg på fejan, komma fram till mig på stan, de som fick mig att känna mig lite mindre värdelös, till och med bra ibland.
Jag skickar sms efter sms och hoppas på svar från någon, men de kommer aldrig. Jag finns inte för dem längre, Jag har blivit den där jobbiga personen. Vars sms man öppnar och trycker på bakåt-knappen, utan att svara.
För nu har jag gjort någonting fel igen. Jag har inte den minsta lilla aning om vad det är, så jag kan inte sluta med det heller. Det kanske är mina pessimistiska inlägg på facebook. Man tröttnar till slut. Jag vet det, men jag kan ändå inte sluta posta små rop på hjälp. Ångestmonster

Jag vet att jag har väldigt många vänner, men det räcker inte för mig. Jag önskar att alla ska tycka om mig. Jag vet att det inte fungerar så, men halva jag verkar inte förstå det. Mina tankar förstår, mina känslor förstår inte.

Nu väntar min mor på mig, hej.

klockan kvart över alldeles för sent

Jag sitter och lyssnar på Nyan Cat. Jag såg youtube-videon för första gången idag, och jag skrattade så att jag grät och fick kramp i magen i fyra minuter konstant. Nu har jag varit inne på NON-STOP NYAN CAT! i en dryg timme och lyssnat. Jag känner mig konstigt nog väldigt lugn, jag har till och med en krypande känsla i hela kroppen som jag inte riktigt kan beskriva. Mirakelmedicin utan fysiska biverkningar?!


 

Imorgon ska MÅSTE jag:

  • Sola åtminstone en timme
  • Skriva filmrecensionen på Inglourious Basterds, som egentligen skulle vara klar ikväll..
  • Äta ordentligt. Och mycket morötter.
  • Göra klart historian
  • Ta bilder på min nya väska som kom idag! ÖVERLYCKLIG!

självinsikt

Ute i solen med P3 i lurarna och inser att jag nog är mindre än hälften så rolig här som på facebook.

9/5-11

Som jag redan långt innan hade räknat ut så blev det inga fler inlägg igår. Kanske borde jag känna mig som Kissie, lovar runt och håller tunt? Nej, jag vill nog snarare påstå att jag glömmer vad jag har lovat. Jag gillar faktiskt Kissiekatten, fast jag tycker hon har gått överstyr med bantningen. Hennes armar ser nästan ut precis som mina, och ta mig gärna till planeten där det är snyggt. Jag vet inte riktigt varför men jag började må riktigt dåligt psykiskt. Det kanske var för att jag låg ute i solen och såg hur min kropp ser ut. På bara ett år ungefär har jag gått från att se okej ut, till att inte ens vilja titta på mig själv. Samtidigt förstår jag att jag MÅSTE ta tag i det här nu. Mina ben ser smala ut när jag står upp, låren går inte ihop, men när jag sätter mig ned så plattas benen ut och ser jättetjocka ut.. Jag är tvungen att börja träna, både styrka och kondition. Åh, vad jobbigt livet blev direkt.. Men det kanske inte ens berodde på det. Vad det var vet jag inte. När solen hade försvunnit satte jag mig vid datorn, lat som jag är. Efter att jag hade ätit en skål med flingor, som var det enda jag fick i mig när resten av familjen var borta. Efter någon timmes slösurfande började jag leta lite efter info om telefoner, eftersom jag blir tvungen att (och självklart vill) köpa en ny snart. Efter några timmar valde jag bort iPhone 4, jag tror inte att det är den ultimata telefonen för mig. Till slut fastnade jag för HTC Desire HD. Mamma lär bli arg, men jag är trött på den här som jag har i handen just nu. Mest trött blir jag på radbrytningarna som inte går att använda när jag skriver här. Andra breaking news är att jag och en vän planerar filmkväll till helgen, med hunk-tema, jordgubbar och mousserat rosévin! Och gurkstavar istället för chips. Det blir inte bättre.

Sol och ensamhet

Idag är jag hemma alldeles ensam, fest, någon? Haha, nej. Men ett par bärz hade inte varit fel nu när jag ska ut och lägga mig i solen.. Jag tror inte att det finns någonting som slår känslan man får på sommaren, när man sitter med trevligt sällskap i solen, med öl och nåt rökbart. Jag önskar att jag orkade mig ut på dagarna och kunde unna mig lite sånt. Men jag har varken motivation eller pengar, tyvärr. Men jag ska inte klaga. Nu går jag ut och lägger mig och får lite färg, sen får jag försöka sammanfatta gårdagen. Mitt minne blir bara sämre och sämre för varje dag som går, så egentligen borde jag ha med mig ett litet fickminne som kan påminna mig nästa dag om vad jag haft för mig..

Yellow submarine

Jag blev nyss väckt av telefonen som ringde. Det verkar vara ett litet fenomen, folk som är totala främlingar, eller folk jag inte pratat med på väldigt länge, verkar ha fått för sig att mellan klockan två och tre på natten/morgonen är en verkligt idealisk tidpunkt att ringa och väcka mig. Det är väl förvisso inte lika skumt som det faktum att de faktiskt ringer mig. Det jag har fått fram nu är att personen som nyss ringde är, håll i hatten, någon jag samtalade med på ett forum i slutet av 2009/början på 2010. Vad i hela fridens namn..?! På tal om hattar har jag bestämt mig för att skaffa en. Jag har velat ha en hatt en längre tid men aldrig faktiskt provat någon. Idag gjorde jag det mest på skämt, och kaboom! Helt plötsligt såg jag mycket bättre ut! Det kanske är en överdrift, men jag fick påpekat direkt av min vän att jag passade i den. Och jag kunde tom. hålla med om det! Jag borde verkligen inte väntat så länge med att uppdatera. Nu ligger jag här med en halva av hjärnan som är tom, och en annan halvvägs in i dimma.

6/5-11

För första gången på flera veckor har jag fått låna min lillasysters dator, vilket innebär att jag kan utnyttja några av mina timmar på Spotify (jag klagar inte, jag har sällan möjlighet att använda Spotify ens fem timmar i månaden, och jag hade garanterat gjort samma sak om jag haft chansen att tjäna massvis med pengar). Men det är utan tvekan lite synd att man "slipper" reklamen om man vill lyssna mer, om det kommer fler reklamer(?) som den för Siesta!-festivalen. Jag har inte skrattat så åt en reklam på länge! Jag hoppas att jag hinner höra den igen innan min syster kommer hem! :)

Igår/inatt tvingade jag min syster att se på film med mig. Inglourious Basterds, som jag ska recensera för att få betyg i historia. Jag har aldrig sett en dålig Quentin Tarantino-film, så att jag älskade den var inte konstigt alls, och faktumet att bl.a. Brad Pitt är med i den höjer betyget från 10/10 till 12,5 kanske! Han var inte det enda ögongodiset, Eli Roth, Daniel Brühl, Til Schweiger.. (inga Justin Bieber/Zac Efron-fjantar tack)

Jag blev måttligt besviken förresten när jag upptäckte att frakten för de två tröjorna jag ville ha låg på 30 dollar.. Skäms, USA. Era giriga dumskallar! Mår lite dåligt över att nästan vara en av er..
Men kan jag inte lösa det på något magiskt vis antar jag att jag får lov att slänga ut 200 riksdaler på frakt, precis lika mycket som båda tröjorna kostar..

Jag tror inte att jag har någonting särskilt intressant att berätta. Min läkare höjde dosen på min medicin, och eftersom min ångest har blivit mycket värre den senaste tiden så skulle vi diskutera medicinering med Alprazolam om tre veckor, det är ju aldrig fel att springa runt bensad varje dag, i vart fall inte för mig! Jag ska inte ljuga, jag är ett fan av mediciner som får en att må bra.
Vem är inte det..?

Jag måste tillägga en sak, på tal om Spotify-reklam i början på inlägget, hittade just den här låten. Inte en chans i hela världen att jag betalar för att slippa sån här reklam!


fly like paper, get high like planes

Sitter "hemma" och letar efter kläder på internet. Jag hittade en t-shirt på Topshop som fick mig att smälta som.. smör i solsken? Baconfett i en stekpanna?

Den var dock inte riktigt vän med min plånbok, och eftersom jag alldeles nyss har skickat efter en väska från Topshop så känns det lite onödigt att skicka efter en till. Jag har inte råd att betala frakt alls egentligen. Så jag letade runt lite och hittade en sida med en nästan likadan tröja, fast ändå snyggare till och med! Och eftersom jag är en sucker för tröjor med roliga tryck tänker jag också beställa den andra tröjan här under (we all love Rebecca Black ♥):

Jag har ett läkarbesök på fredag, jag hoppas på att få tillbaks min concerta. Eller kanske få lite benso utskrivet. Eller både och. Det enda som troligtvis kommer hända är att hon höjer dosen på min antidepp. Mitt smink från EM kom (äntligen, efter två veckor av väntande) idag men min batteriet i min kamera dog när jag skulle ladda över bilderna i datorn och trots att jag vet att den ska dra ström från datorn när man sätter i sladden så gjorde den inte det. Sen ringde mamma till mig igår och berättade att soc har bokat in ett möte med Hab och LSS den tjugonde. Men, jag citerar;

"Det har varit svårt att få ihop en tid som passar samtliga men vi har
lyckats få till ett möte 20 maj kl 14.00 på habiliteringen.
Jag vet
inte om det är så bra att ****** är med
eftersom syftet är att prata
om de olika delarna LSS-Hab-Soc och hur vi ska kunna få ihop det på
bästa sätt. Jag har ingen aning om hur samtalet kommer att gå och vad
som är möjligt att få till.
Med vänlig hälsning
"

Nähä. Vad bra. Jag är ju trots allt myndig om några månader och kan då be min mor fara åt h*lvete och aldrig med vara med på något av mina möten ifall jag skulle vilja det, och då sitter ni där väl förberedda, eller hur?

just nu..

..så känns allt så jävla obetydligt. Jag kan inte gråta, jag kan inte bry mig. De senaste dagarna, senaste veckan, har varit en nedåtgående spiral. Jag mår sämre än någonsin. Igår hade jag mer tvångstankar än jag haft tidigare i mitt liv totalt. Han ringde till mig också. Från 65an. Han skrek inte, han anklagade mig inte, och han bad mig sluta skylla allt på mig själv. Han förlåter inte det jag gjorde, men alla andra saker, de är inte enbart min skuld sa han. Mycket är hans, han har överreagerat och skällt på mig utan någon riktig anledning. Låtit hans ilska orsakad av andra saker gå ut över mig.
Jag kunde inte hålla med. Jag ser det så att jag hade kunnat förändra saker och ting helt på egen hand. Det var långt ifrån hans fel.

Jag sa "okej". Jag tänkte någonting helt annat.



Jag tar bort lösenordsskyddet från bloggen nu. Den är från och med idag officiell.
Låt oss se vad som väntar där ute i cyberrymden.